Monday, March 16, 2009

Pembantu Rumah Murah

Bagi yang mencari tenaga pembantu rumah asal Indonesia, untuk mencuci, mengasuh anak, memasak, silahkan tinggalkan comment beserta Email

Documents: Passport, Medical Check up.

47 comments:

  1. sila jelaskan butiran yang diperlukan daripada saya.
    termasuk bayaran yang perlu dibayar.
    maqwan75@yahoo.com
    0196697504

    ReplyDelete
  2. pembantu diperlukan - mengasuh anak kecil, memasak, kerja-kerja am di rumah (membasuh, mengemas dll).
    sila jelaskan maklumat dgn lebih lanjut.
    kadar bayaran dan sebagainya.
    ellazzul@gmail.com

    ReplyDelete
  3. saya juga memerluka pembantu rumah..sila beri prosedur dan bayarannya kepada saya...
    email: red_garlic@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. saya pon nak tahu lebih lanjut. emel epalpai@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. perlukan pembantu rumah. pandai mengasuh anak, penyabar, rajin.

    email:umihuraira@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Salam. saya juga perlukan details untuk mencari pembantu rumah. Kalau boleh, ada tak yg dari jawa timur?.. prirority lebih kepada mengasuh anak.

    sila email kepada saya

    berehh@gmail.com

    ReplyDelete
  7. salam. saya memerlukan pembantu rumah selewatnye bln sepember ni. Mesti lah berumur diantara 38 - 40thn, kurus, bukan dari medan, bujang / janda. sila email kepada saya di catbunge@gmail.com. Dan Harga sekali.

    ReplyDelete
  8. saya perlukan pembantu rumah yang boleh bekerja dari jam 5ptg-7pagi. hanya menjaga rumah pada malam hari. tidak perlu memasak atau menjaga bayi. sabtu ahad diberi cuti. pembantu rumah juga dibenarkan bekerja di siang hari. sila emai ke irsileola@gmail.com.
    miss leola.

    ReplyDelete
  9. sila amat memerlukan pembantu rumah yang murah. sila email sya ke fara_rahim83@yahoo.com
    tolong jelaskan sekali harga.

    ReplyDelete
  10. saya memerlukan pembantu rumah untuk mengasuh 2 orang nak (5 tahun dan 1 tahun) saya seorang guru. menganjar sesi petang. tugas pembantu mengasuh anak dan mengemas rumah. sila serta kan kos dan prosedur ke sharazie79@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Saya perlukan Pembantu Rumah.sila sertakan kos & prosuder.email saya....

    saifulhm@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Salam.
    Saya amat memerlukan penjaga anak-anak secepat mungkin. Siang hari 7.00 am - 7.00 pm sahaja. Sabtu Ahad tidak perlu / boleh runding.

    Sila nyatakan kos dan prosedure.

    hasmavh@gmail.com

    ReplyDelete
  13. hubungi 85264211116 utk pembantu rumah tangga jawa jamber

    ReplyDelete
  14. email pada saya bayaran penuh dan proses untuk mengambil maid ini..saya memerlukan maid untuk menjaga sorang baby. memerlukan maid yang tidak penah masuk ke malaysia dan dalam lingkungan umur 30-40 tahun. email saya : princess_ayu81@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. saya perlukan pembantu rumah dengan kadar yg segera utk jaga bayi 8 bulan & kemas rumah email: syasha7877@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Saya memerlukan pembantu rumah dengan kadar segera. tolong email details kat saya.. roslizamh@gmail.com

    ReplyDelete
  17. memerlukan pembnatu rumah menjaga 3 anak

    ReplyDelete
  18. salam..saya perlukan pembantu rumah dengan segera bagi menjaga 3 org anak saya (5thn, 3 thn dan 5 bln). selain itu boleh mengemas rumah, mencuci, iron baju dll..umurnya dibwh 35 tahun.sila hubungi saya segera di eznvogue2010@gmail.com. TQ

    ReplyDelete
  19. memerlukan pembantu rumah segera untuk tugas2 berikut:
    1. menjaga dan mengasuh 2 org anak (2thn+ dan 5bulan)
    2. membantu kerja2 rumah (membersih, membasuh dan memasak)

    kriteria pembantu rumah wanita yg dicari
    1. berumur dalam lingkungan 29thn-32thn
    2. sihat n cergas tubuh badan
    3. bersaiz sederhana (tidak gemuk)
    4. berasal dari jawa timur

    sila hubungi kami di khuzairil@hotmail.com & norhasnani@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Perlukan Pembantu Rumah? Klik sini http://www.agensipembanturumah.webniaga2u.com

    ReplyDelete
  21. sila nyatakan kos & prosedur utk mengambil pembantu rumah preferbly dr jawa. email to g.hidayani@gmail.com

    ReplyDelete
  22. sila nyatakan kos & prosedur utk mengambil pembantu rumah juga tarikh bila available. email to syahreena@gmail.com

    ReplyDelete
  23. tolong emailkan saya prosidur nk amik pembantu rumah, sekali kos.. suhana7@gmail.com

    ReplyDelete
  24. tolong email details ie. harga n biodata. kalau boleh saya nak yg berumur 30-40 tahun berkahwin/janda. aidasuhana.sulaiman@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Pembantu Rumah Indonesia.

    Harga: RM6000.

    Deposit: RM3500.

    Gaji: RM550.

    Tanpa Gaji: 3 bulan.

    Sila lihat biodata maids di http://www.6maids.com

    ReplyDelete
  26. salam, saya perlukan maid segera. Sila email hasnidahms@yahoo.com.my harga dan detail maid.tkasih hasni

    ReplyDelete
  27. Tolong e-mailkan biodata kepada saya bersama kosnya.

    guarteguh@gmail.com

    ReplyDelete
  28. hi, saya nak cari pembantu rumah.
    boleh tahu kos?
    kevin.kevintho@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Saya perlukan pembantu rumah hanya pada siang hari jam 12 tghr - 3 ptg (3 jam). Kerja-kerja yg perlu dilakukan hanya masak tengahari, membasuh baju dan mengemas rumah. Pembantu rumah haruslah sentiasa menutup aurat kerana yang tinggal di rumah hanya bapa mertua saya. Gaji RM400 sebulan. Kalau ada sila emailkan pada saya vedee2006[+]gmail.com (tukar [+] dengan @).

    ReplyDelete
  30. Saya perlukan pembantu rumah dgn segera utk mengemas rumah dan menjaga 2 anak. Jika ada, minta sms saya di 019-6268142 or emel tienazgxtra@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Saya inginkan pembantu rumah dgn segera utk menjaga 2 anak & sedikit mengemas rumah. Jika ada minta sms saya di 019-6268142 or emel me at tienazgxtra@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Saya juga inginkan pembantu rumah dgn segera utk menjaga 2 anak & mengemas rumah. Sila email sy kat ramadan37@gmail.com atau call : 019-3336088... tq

    ReplyDelete
  33. saya memerlukn pembantu rumah.
    anak berumur 8, 7 dan. 4 thn.
    rajin bekerja dan sihat.email saya norhasliza06@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. Tolong saya perlu urgent sekali pembantu yg mau digaji 500 ribu untuk ngasuh anak dan bisa masak,di rumah tidak kerja sendiri krn sudah Ada pembantu satu lg,jd hanya bantu2 dia saja.....please email ke saya ASAP di nitnut.nat@gmail.com

    ReplyDelete
  35. saya juga perlukan perlukan pembantu rumah indonesia.minta emelkan ke zam_latiff@yahoo.com. atau sms ke 0192631691

    ReplyDelete
  36. Saya juga memerlukan pembantu rumah dgn kadar segera utk menjaga anak & mengemas rumah. Sila emailkan kos dan details di nurul2778@yahoo.com. Thanks.

    ReplyDelete
  37. Salam Puan/Tuan

    Saya Masni dari Kota Damansara Kuala Lumpur, berumur 36 tahun ingin mencari seorang pembantu rumah yang baik untuk menjaga 2 orang anak saya yang berumur 8 dan 4 tahun di Malaysia. Untuk Pengetahuan pihak Puan, saya juga sedang mengandung anak yg ketiga, dijangka akan melahirkan pada bulan Julai tahun depan. Oleh itu, saya amatlah berbesar hati sekiranya pihak Puan dapat membantu saya dalam proses mecari pembantu ini. Segala permit dan perbelanjaan dokumen untuk perjalanan akan saya biayai.
    Diharap agar pihak Puan dapat membantu saya.

    Sekian
    Terima Kasih

    Yang benar
    Masni Shah
    masnishah@gmail.com

    ReplyDelete
  38. salam pn aisyah
    saya juga perlukan pembantu rumah perumpuan segera
    .minta call saya 0132737078

    ReplyDelete
  39. Saya memerlukan pembantu rumah dgn kadar segera utk menjaga 3org anak (7thn,5thn & 2thn)& mengemas rumah. Sila emailkan kos dan details di sarina.umar@yahoo.com.my @ tel: 013-3407070

    ReplyDelete
  40. saya butuh pengasuh anak umur 2,5 tahun yg tinggal di rumah dengan kreteria:
    -usia 20-35 single
    -mengerti watak anak
    -sabar dan penyayang
    -bisa masak untuk anak
    -tidak suka mengeluh
    jika ada yang pendidikan minimal smp. berikan gaji yang di harapkan. ke email saya Byzandcbs@yahoo.co.uk atau sms ke 085714806397. terima kasih..Boby

    ReplyDelete
  41. Saya memerlukan pembantu rumah dgn kadar segera utk menjaga baby.
    email: ainshanley88@gmail.com
    ctc: 0133714245

    ReplyDelete
  42. Salam.saya perlukan pembantu rumah dgn segera utk jaga anak 3 orang termasuk baby 3 bln.
    Email adyania@yahoo.com
    Phone or what's up 0174675921

    ReplyDelete
  43. sy ibu rt membutuhkan pekerja rumah tangga yang jujur, rajin, tidak suka mencuri barang tuan rumah& bisa diajak kerjasama positif. gaji 6bulan pertama 700rb...selanjutnya akan naik2,5%+insentif sesuai dgn yang kami harapkan kerajinan pekerja rumah tangga tsb. trimakasih :)

    ReplyDelete
  44. Saya perlukan pembantu rumah untuk menjaga 2 orang anak.
    Email Rodziana@jkr.gov.my

    ReplyDelete
  45. perlukan pembantu rumah segera..
    email: sal_saliha@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. Says perlukan pembantu Rumah segera until jaga Anak Dan kemas Rumah.umur Dari 24-34 yang sudah berkahwin.email sarinahsham77 @gmail.com

    ReplyDelete